19.7.2016 10:51:30 Binturongg
Re: Je na řadě genocida bělochů v Evropě?
Pelíšku - a jakou to má souvislost s Čapkem a s tím, co píšu?
Tvá sebeuspokojující úchylka sedět celé dny na netu a vyhledávat příběhy a fotky znásilněných, zavražděných či brutálně mučených, by tě měla možná začít znepokojovat...
Mně je líto i Breivikových obětí a chtělo se mi zvracet z letadla roztříštěného o Alpy, Hepnarová minula mou mámu jen o pár minut...
A co Ty? Je ti líto, že přišly muslimské děti o muslimskou mámu při útocích v Nice? Byla jednou z prvních obětí. I kdyby se podařilo náklaďák zastavit dříve, výsledek by byl pro ni a její rodinu stejný.
Je ti líto všech obětí, nebo jen těch nemuslimských?
Upřímně - zamysli se...
Nevadí Ti, že ten debil v Nice žral vepřový, fetoval, chlastal, do mešity nechodil - tudíž byl stejný jako kdekterý "křesťan" a radikalizoval se, protože měl přehozeno v kořenáči z drog a z posr... rodinného života?
Taková je většina masových vrahů a sebevražedných atentátníků, bez ohledu na vyznání - oni totiž žádné vyznání nemají.
Jen blbec si může myslet, že kretén zlikviduje sebe i desítky lidí proto, aby se dostal do ráje s huriskama...
Vidíš v obětech jednotlivé příběhy, nebo jen počet lidí, číslo v novinách a nervydrásající fotku mrtvého dítěte s panenkou?
Co ty ostatní děti?
Co ti, kdo jsou na celý život zmrzačeni. Co ti, kdo přišli o své děti, ženy, táty, maminky... Smím litovat všechny, nebo dle diktátu xenofobů jen ty správné?
Ale ty mi, jako vždy, stejně na nic neodpovíš, viď?
Odpovědět