Re: Koupě cukrovinek - neomezený přísun versus přísné dávkování
fakt nam to funguje my jsme ti,kdo maji doma prepravku plnou cukrovinek,tycinek atd.. je detem, memu, i navstevam, volne pristupna
ja jsem jako dite zazila model, ze sladkosti doma jen tak k dispozici nebyly - naopak, kdyz mama dostala bonbonieru,zmkla si ji do skrine,a kazdy den dostalo jedno dite jeden bonbon ja byla na susenky a bonbony uplne zhava, a kdyz jsem prisla ke kamaradce,ktera mela sladkosti kdykoliv pristupne, tak jsem proste zrala, a priznavam zpetne,ze leckdy dost "nevychovane" kamaradka je dodnes stihla jako proutek, ja jsem uz od ca 13 let bojovala s udrzenim rozumne vahy
proto jsem zvolila pristup "vse volne" a zatim se to vyplaci -syn je stihly a pytel bonbonu najednou nesni ani nahodou..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.