Tak toto vzniklo tak, ze jsme se měli videt v říjnu...ja budu mit v říjnu ale hroznej prace a nevim, zda bych mohla mit i dovolenou.tak jsem rekla, ze se uvidime jeste ted na konci zari, ze kdyz mam volněji, tak přiletim. jsme spolu opravdu kratce...asi 2 mesice. On ma bydliště na několika místech. A kdyz jsem byla u nej v NY, kdy letenku jsem mela koupenou driv než jsme se poznali, protoze jsem jela na vylet s kamoskou, tak mi sam nabídl at u nej bydlím i s ni at neplatime za ubytováni. Ono preci jen bydlet na manhatnu je dost drahy. No dopadlo to tak, ze kdyz jsme sli na veceri a tak...vzal i tu moji kamarádku a platil to za obe. A proste jsem ho chtela ted zase brzo videt. O hladu nebudu, to zas ne, ale asi bych příšte chtela aby mi tu letenku zaplatil. Ono 10 do NY a 27 do texasu je trochu rozdil 😊No zase nechci vypadat, ze bych s nim byla jenom kvuli penězům.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.