Mám 2 syny. Jednomu je 12, sportuje a hodne roste tj . litr mleka po treninku neni problem.Ale snida kakao plus napr. toustovou topinku s necim.Ke svacine pulku rohliku s lucinou a treba actimel nebo presnidavku v sacku.Pred rokem mel napr.jen jogurt.Vice nechtel. Mladší 7 lety ma nakrajene jablko, pulku kolacku/malou mufinu nebo pulku rohliku. Casto nedoji. Zda se mi to normalni. O vikendu snidaji.pak ke svacine ovoce nebo jogurt a pak az obed kolem 12.30. Odpoledni a vecerni jezeni az doma po skole je zvyk - doma je mozne si vzit,co mi chutna vice a vice si to jidlo "uziju".Dokud to doma bude v nabidce.neni co resit. Ja to takhle mela tez. Do ted s tim bojuji.ze si chci pockat az domu a přes den nic nejim.jedina moznost je doma nemit k dispozici jen ten "vyber". Napr.spise zeleninove polevky, co zasyti nez pecivo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.