Re: Kdyz Vas prodavac zkousi odrbat
Ja jsem dosti flexibilní a kreativní, co se presne techhle věcí tyce, takze bych zrejme tuhle situaci osefovala uz v prodejne .... to neni, prosim, nic špatného na tebe, ale moje mnohaleta zkušenost....
Vseobecne mam zkušenost s tim, ze maloktery prodavac, nebo řemeslník dokáže kombinovat lip, nez ja a něco hlavou vymyslet .. samozrejme vyjimky se najdou
Doma máme temer vsechen nabytek na miru, osobne jsem vse navrhla a technicky ladila - architektka pomohla v podstate jen s barvou a přesnými nákresy tak, aby to zapadlo do stávajícího intetieru. ...
Sama mi řekla, ze mam dobre nápady -jako skryte šuplíky, soupacky, ktere zajíždějí za knihovnu, melke policky ve spizi...
Ted uplne aktualne z minuleho tydne-servisak.prisel na balkonove dvere, ktere sly spatne zavírat - po 20 ti minutach hlásil, ze problém je v tom, ze jsou spatne usazene a v plastovem ramu v dolní části je boule. Ram je tudíž dole o vic jak 0,5cm uzsi, nez by měl byt.
Oprava znamena vysekat dvete i s oknem a ramy a znovu usadit a zapenovat. Desny. Pry to zkusí sklepnout kladivem -nepomohlo, pulcentak je moc...Prvni pomoc, co mi nabídl, aby se to dalo dobre zavrit, je odstranit 3 zámky a protipruvanovou pojistku a nechat jen ten uplne nahoře a dole -ale to pak prostředkem táhlo.. pak se tvaril bezradne. No a me napadlo presunout jeden z tech zamku a pojistku nahoru, nad tu vyboulenou cast. Jeho to nenapadlo -zkusil to, slo to. Tesni to. Byl moc slušnej, šikovnej, na to, ze tady strávil hodinu a konecne detekoval problem, si vzal jen 120za dopravu -ze pry v celku nic neudelal -dávala jsem mu 300-pry fakt nechce...
Takže ja mam tu zkušenost, ze spise to nebyva záměr, ale prostě je to spíš nenapadne. ..
Ja tedy pri podobnych situacích komunikuji a pokouším se kombinovat spolu s tim druhym clovekem, furt se ptam na ruzne možnosti, cenove varianty a tim tomuhle častečne i předchazím ..ovsem kontrola je i tak potřeba...
Odpovědět