Re: Lidové hlasování o odvolání prezidenta republiky ZEMANA
Nemám slov - je to trapnej ubohej ozrala, který svůj post pouze zneužívá k vyřizování uctu - diky za toho kdo sebral odvahu a byl ochoten věnovat čas a pokusit se zbavit nas te ostudy na hrade sepsání teto petice - palec nahoru
Říkala jsem si: "Dám mu šanci, i když nebyl můje volba. Po tom co předvedl po volbách a dnešku NEEE! Dáša
Nechápu, jak ho mohl vůbec někdo zvolit. Pochybuji o regulérnosti voleb. Stydím se v cizině říct, že jsem z Čech.
stop buranovi na hrade!
Naprosto souhlasím. Činnost prezidenta Zemana je naprosto destruktivní pro naši republiku. Vyznačuje se touhou po moci,likvidací oponentů, rozdáváním trafik. Přínos vidím pouze v pobavení národa při "hradních virózách", prohlášeních typu "kouření neškodí od 27" a podobných perlách!
Alespoň vyjádřit svůj názor. A moc bych si přála aby nás bylo víc a tím pádem to bylo slyšet i tam nahoře. Aby "mistr světa" z hradu přestal prohlašovat, že je prezidentem dolních 10 milionů a ostatní trapné bonmoty. Aby si byl vědom, že nejsme takové tupé stádo, za jaké nás evidentně považuje. Že si od něj nenecháme všechno nalhat a všechno líbit. Že máme jasno v tom, jak rozdává trafiky, odměňuje svoje pacholíky a snaží se o likvidaci kohokoli, kdo se mu odváží odporovat. Byla jsem po dlouhé době hrdá, když rektoři vysokých škol odmítli převzít vyznamenání. Je vidět, že někdo v téhle zemi ještě osobní hrdost nepoložil. Proč mlčíme my ostatní?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.