Re: Lidové hlasování o odvolání prezidenta republiky Zemana
Monty, muzu se jen domnivat. To s tou maminkou kde jsem byla asi pred 10 dny jsem se domnivala, ze jsou na tom cca jako my. A bylo to nahodne, kdyz se ptala na dovcu a ja ji rekla ze to bylo fajn, a ze Mallorku vrele doporucuji. Koukla na me a rekla mi, ze by rada, ale ze si nemuzou dovolit zadnou dovolenou, natoz malle. A jelikoz jsem sedela u nich doma na kafi /holky si hraly na zahrade/, vystinila mi jejich finanacni situaci - to co jsem tu napsala. Takze jak vidno, to co vidime a co se domnivame, nemusi casto odpovidat realite. Ale o vysi platu se tu opravdu nikdo nebavi. Nevim kolik vydelava jeji manzel, ale z to co rikala, to asi moc nebude....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.