| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Respektovat a být respektován

29.10.2016 18:51:52 cernovlaska

nezvladatelný 14 letý syn v péči otce

Dobrý den,
Mám prosím dotaz ohledně mého dvouletého vztahu s přítelem který když jsme se poznali měl v péči u sebe syna asi rok.Matka jej nezvládala a syn měl připravené a podepsané papíry od matky do nápravného zařízení.Otec si proto vzal syna do péče a staral se o něj.Poznali jsme se a začali bydlet společně s jeho synem a mymi dvěma dcerama.
Sžili jsme se celkem dobře,ja mohu napsat že moje dcery jsou bezproblémové jedné je 17 a druhé 9let.Učí se velmi dobře.Ta mladší ma v těle trochu kluka ale tak pořád se to dá...nějaké důtky a poznámky za zapomínání už máme..učení zvládá dobře.
První rok jsem tím že jsem ve škole pracovala jako kuchařka byla v ředitelně a učitelé zamnou neustále chodili kvuli přitelovo synovi dnes a denně..malér za malérem a učení na propadnutí.
Poté jsem v práci skončila ale problémy se stale hromadily...přitel je velice zaneprázdněn svou prací a muže se jí venovat jelikož o syna se starám já.Nyní jsem ve fázi kdy už nemám síly s jeho synem jelikož ted přišel ze školy s poznámkou že při hodině vdechuje plyn ze zapalovače a poté zapalí až mu vyšlehne plamen s pusy..hned na to další poznámka že se ve škole svléká.
Nedalo mi to a zeptala jsem se mladší dcery zda jí někdy ukazoval něco se zapalovačem a když mi odpověděla že ano byla jsem v šoku a když dodala že i s deodorantem který stříkal proti spreji to už jsem viděla opravdu rudě.
Řekla jsem přitelovi a jeho bývalé ženě že už na to nemám sílu a že bud at jde syn k matce a nebo že pujdu s dětmi já pryč jelikož nemám za potřebí se takto nervovat a strachovat o život dcery další roky.
Přítel mi řekl že ho nedá k matce že by se o něj nestarala přitom jeho bývalá vychováva dceru stejně starou jako mám ja 9let.
Bylo mi řečeno že to je puberta a že toto musíme vydržet ale já už to nezvládám.Přítel je od rána do večera v práci a doma také pracuje na pc.Nemá na syna čas a sám to tvrdí i syn si stěžoval že se mu otec nevěnuje.Syn ale ví že to co mu koupí otec mu matka nekoupí a tak řekl že k matce nechce.Přítel mě šokoval návrhem se kterým přišel,že pokud dám holky k otci také tak i on dá syna matce....tohle jsem nepobrala a vubec netuším jak tohle může po mě chtít.Řekl že nebude žít s cízíma holkama a svého syna da k matce???Je tohle normální když na syna nemá čas,syn nacštěvuje poradnu již sám a dochází do skupiny pro tyto problémoové děti.Psycholog otci před rokem řekl že si se synem má udělat nějaký společný sport nějakou aktivitu a nic,prostě jen slyším že na tohle nemá čas.Tak proč tady toho syna má a já se musím strachovat o to zda něco nevyvede a nenapadne ho zas nějaká nebezpečná hra.
Jsem připravená odejít a řekla jsem to oběma že je nebudu rozdělovat ale že na to už nemám bunky .Byla jsem na vyšetření v gynekologické poradně a mám cysty na vaječníkách vše souvisí z nervy a psychikou a já mam dve dcery které vychovávam dobře a přece si kvuli cizimu klukovi který si neváží mojí péče a chová se tak jak se chová nezničím zdraví.
Moc prosím o radu nebo spíše jen o odopověd že ukončení vzatahu bude opravdu nejlepší.Děkuji moc za odpověd Irena
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
nezvladatelný 14 letý syn v péči otce cernovlaska 29.10.2016 18:51
*Re: nezvladatelný 14 letý syn v péči o... ...neviditelná... 29.10.2016 19:18
*Re: nezvladatelný 14 letý syn v péči o... K_at 29.10.2016 19:56
**Re: nezvladatelný 14 letý syn v péči... cernovlaska 29.10.2016 21:8
***Re: nezvladatelný 14 letý syn v pé... jak 29.10.2016 21:13
****Re: nezvladatelný 14 letý syn v ... Ráchel, 3 děti 29.10.2016 21:17

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.