Re: Prezident Zeman vyzval ministra kultury Hermana, aby odešel z vlády
"Dala jsem to sem na vyvážení situace,že Brady a Herman jsou Ti svatí a Zeman ten špatný,který mu odepřel zaslouženou medaili."
Lžeš, protože spousta lidí tu vyjádřila rezervovanost v tom smyslu, že NEVÍ, jak to bylo.
A i kdyby někdo stranil nekriticky Hermanovi, tak kontrovat tím, že na něj vychrstnu kýbl splašků, není úplně vhodná protiváha. Polemizovat se dá i slušně.
Já se klidně přiznám, že jsem o panu Bradym dosud nic nevěděla a nepokládám to za žádnou základní ignoranci. Nevím, nakolik se v čem angažoval, nevím, zda si medaili "zasloužil" či nikoli, pokud s ním máš nějaký problém, tak by bylo na místě věcně vyjmenovat, v čem se fakta neshodují s proklamacemi, ale kydat na něj takto účelově špínu s takovým splaškovitým slovníkem (dědek apod), vypovídá ne o něm, ale o tobě strašně moc a není to vůbec nic hezkýho, pan Brady se odsunuje zcela na vedlejší kolej, o něj už tu vůbec nejde.
Pokud bys měla skutečně pocit, že si něco z toho nezaslouží (a já nevím, jestli si zaslouží), tak bys to měla prezentovat věcně a ne takovým ubohým podrazáckým způsobem, ze kterého se chce maximálně zvracet.
Odpovědět