24.11.2016 22:35:53 Delete
Re: Škola typu waldorf či montessori či jiná alternativa - vhodná pro každé dítě a rodinu?
tim chces jako rict, ze kdyz jsem dala dite na normalni skolu, ze se nestaram o sve dite?
že školu navštěvují děti rodičů zajímajících se o vzdělání svých dětí a také o to, jak se dítě cítí. Jsou to rodiče angažovaní (když bylo potřeba během dvou měsíců vybudovat z ničeho úplně nové dvě třídy, aby pro děti zachovaly učitelky, se kterými byli spokojeni, tak to prostě udělali), spolupracující, zajímající se..Ne, opravdu jsem nikde nenapsala, že se nestaráš o své dítě, protože jsi dala dítě do normální (to jako že Montessorka je nenormální, jo?) školy....ale Dana vypsala řadu možností, jací jsou rodiče, co dávají děti do alternativ, a ani jedna nezněla pro rodiče dětí z alternativních škol příliš lichotivě...tak jsem si dovolila..mimochodem stejně jako Alena v příspěvku přede mnou a jí tu nic takového nepíšeš...napsat, že já znám z Montessorky rodiče úplně jiné, než ona napsala....
Tak bych si vyprosila, abys mi tu podsouvala nějaké osobní útoky...možná sis toho nevšimla, ale to není můj styl
.
Odpovědět