30.12.2016 4:46:09 lezeleze
Re: Akce, výprodeje - nanic nebo se vám zadařilo?
Celý podzim jsem kupovala sušičku. Vybrala pár modelů, sledovala ceny a čekala na Black Friday. No to jsem si dala. Týden před Black Friday sušička výrazně zdražila (nejvíc na mallu), aby mohla poté zlevnit na vyšší cenu, než za kolik byla původně. Tak jsem se vztekla a koupila ji na eshopu, kde žádný Black Friday neavizovali a měli ji za původní cenu. Kdybych jako blbec nečekala na obr slevu, mohla jsem ji mít už dávno.
Taktéž jsem navštívila elektro, co máme vedle práce, když měli jakousi víkendovou akci a na celé parkoviště vyhrávali songy o nízkých cenách. Tak jsem tam šla a ptala se, za kolik mají konkrétní sušičku. Paní, že kterou se známe, mi vysvětlila, že na dobré dražší spotřebiče, co se prodávají celoročně žádnou slevu nemají (a dokonce je na ten den schovali vzadu), že do slevy šlo pár levnějších praček a především módní a sezónní voloviny typu soda stream a fůra televizí. Že pračku, sušičku, lednici atd. kupují lidé celoročně a nikdo nepere v kýblu kvůli tomu, že čeká půl roku na nejlevnější pračku.
Odpovědět