9.3.2017 16:58:15 Yuki 00,03,07
Re: Obcházení učitele
syny učí jedna učitelka, které si opravdu nevážím, považuju ji za špatnou, dokonce tak, že pokud se synem nezvládnu jeden z předmětů, nedostane se na vš, kterou chce, kvůli ní a jejímu přístupu. Na tuto učitelku si stěžuje z různých dvodů víc rodičů, děti si stěžují taky.
Tato učitelka se na třídní schůzce ptala, jestli má někdo nějaký dostaz k jejím předmětům, zeptala jsme se na jednu věc a ona reagovala tak, že by se to dalo považovat za urážku, za opovrhováním rodiči, prostě hysterická reakce podobná tomu, co mi popisují kluki, jak jedná s dětma
moje mínění o ní se moc nezměnilo, vlastně se jen potvrdilo
až po čase jsem se dosala k debatě o ní s vedením školy, vedení slíbilo změnu, hlavně proto, že nejsem jediná, kdo si stěžuje
a výsledek? změna se nekonala, žádná
takže můj závěr - je úplně jedno, komu si člověk jde stěžovat, staejně se ni nezmění, a pokud bych měla (nebo spíš pokud by kluci měli) jakýkoliv problém s touto učitelkou, nestojím o další hysterický výjev, šla bych přímo za ředitelem
s jiou učitelkou jsme se snažila všechno řešit, stejně to nevedlo k žádné změně, pochopila jsme, že je to ztráta času a syn je na jiné škole, kdybych do toho tahala vedení, jen by se prodlužovalo trápení
Odpovědět