Pletete se mezi děti?
Zdá se mi, že se mi z toho hlava rozskočí jednou. Pletete se mezi děti, kdo se s kým baví a proč a že se má bavit atd.? Mezi rodiči se známe, ale už mi z toho hlava pukne.
Dítě A se baví s dobrou kamarádkou B. A nemá moc rádo dítě C, a vice versa. Rodiče A a C se kamarádí.
Dítě A nechce, aby se B moc bavilo s C. C se chce bavit s B. A a B se vyhýbají C. C osočuje A, že navádí B. V celé skupině je milion dalších dětí, ale jedná se nyní pouze o B, kde se točí snad celý svět. C si stěžuje vychovatelkám. Ty už toho mají plné zuby, a poví logicky A, aby nebylo hnusné na C a nechalo B se bavit s C. všichni jsou uraženi.
Tady to nekončí. Dítě C volá telefonem rodiči dítěte A, jak A bylo hnusné a jak je moc smutné. Rodič dítěte C je naštvané na A a sice se o tom nehodlá bavit, ale komentuje každou blbost nejméně půl hodinovým rozhovorem. Rodič dítěte A oznamuje, že má toho všeho plné zuby a nehodlá se plést mezi děti A B C D až zet. Všichni jsou naštvaní. Rodič dítěte A má toho po krk a nechápe, proč má řešit, kdo se má s kým bavit.
Opravdu řešíte, kdo se s kým baví, kdo je proti komu, kdo co řekl???? Mi se zdá, že mi z toho pukne hlava, nechápu, proč bych měla takové věci vůbec řešit a proč. Jenže telefonáty od dítěte C, které si chce stěžovat na A a rodiče dítěte C, jak "nechce nic řešit ale přesto chce říct, že..." jsou už dlouhodobé. Jsem takový ignorant? Nebo je fakt normální, že rodiče řeší, kdo se s kým baví????
Odpovědět