Frustrovalo. Mám zajímavou a smyslupnou práci na necelý úvazek, takže zvládám rodinu i práci. Když jsem byla na RD, nemohla jsem dělat nic akčního ani hluboce soustředěného a strašně mě vysiloval vopich okolo rodiny. Dělat najednou 10 věcí najednou a všechny blbě (přírodo, kde je chyba, výdyť každá žena přece...?)
Navíc by mi vadilo, že by byl na mě servis okolo domácnosti a veškerá zodpovědnost za všechno. Opravdu nemám morál dělat svým miláčkům uklízečku a služku, na to si sebe příliš cením. A na personál nevyděláme a ani bych tu nikoho cizího nechtěla.
Navíc by se nám z jednoho platu žilo dost nuzně, máme sice v ledasčems kudloidní přístup, ale jen v něčem.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.