Nemuset pracovat není asi špatné, ale nikdy bych nechtěla být plně finančně závislá na chlapovi (s výjimkou období RD). Navíc nejsem typ hospodyňky realizující se v udržování rodinného krbu. Pár let, s hodně malými dětmi má smysl být doma. Ale jakmile jsou děti větší, co doma? Život vyplněný návštěvami kadeřníka, kosmetiky, nákupy a fitkem by mi moc neříkal. Kdybych nechodila do práce, v každém případě bych si našla nějakou aktivitu, která by mě vznešeně řečeno "naplňovala". Ale nakonec bych si něco našla, nenudila bych se.
V debatě zaznělo, že by řada žen dala přednost domácnosti před nějakou ubíjející a nezajímavou prací. To je asi pravda. Jenže mně se zdá riskantní být zcela závislá na manželovi. Zajištěná bez práce bych se cítila jen v případě, že bych měla nějaký vlastní příjem.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.