Tino, tak to já tedy nemám problém říct dětem, že jsem unavená a nechce se mi. Pokud jde tedy o věc, kterou už zvládnou samostatně. Nejsi sloužící ani otrok, máš přece právo dělat si po ránu, co uznáš za vhodné, i když máš být v práci až v devět. Jasně, většinou se člověk snaží dětem vyhovět, ale podle mě není povinen se přemáhat za každou cenu a dítě nemá právo si to vynucovat. To bych považovala za rozmazlování. Takže když dítě zkusí nějaké vyděračské řeči typu "jsi zlá matka, nemáš mě ráda apod., v klidu láskyplně odpovím "ano, jsem macecha a ty to zvládneš samostatně" a více neřešíme. Kupodivu máme dobré vztahy a děti vypadají spokojeně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.