To je imho tim, ze jsi mela deti narozeny predcasne a potrebovaly odbornejsi peci. Na beznem sestinedeli uz jsou vycviceni, ze se maji brat ohledy i na matku, dat na ni v tom, co se tyce pece o dite, i se staraji o ni ap. Kdyz jsem ale byla se synem po porodu na ntermediarni peci, kde jsou zvykli vypiplavat nedonosence, tak tam na me jaksi divne koukali, ze chci o vsem kolem ditete vedet, vse odsouhlasit a tak. Oni tam jsou prece od toho, aby ty nedomrlatka mala nedonosena, zluta, infekcni a ja nevim jak nestandardni vypiplali nejlepe, matky k tomu nepotrebuji. Az za par dni si nekdo vzpomnel taky na me, ze jsem vlastne mela mit kontrolni UZ, jestli mi tam nezustal kousek placenty. Jak me propustili z normlaniho sestinedeli a prelozili se synem na intermediarku, uz jsem nebyla pacient, ani matka, zodpovedna o dite, uz jsem byla jenom kojna... Fuj, uplne se mi ty pocity pripomnely. Ale preslo to brzo. Porad se te to drzi i doma? Na kontrole po sestinedeli jsi uz byla? Stejny pristup?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.