Re: Dite je konecne dospele, tak, proc je to, tak divne
Když jsem si začala vydělávat dávala jsem na domácnost a nejezdila na dovolenou s rodiči. Teď začal na dovolenou jako pomocník a zdravotní dohled jezdit s rodiči brácha a rodiče jeho poukaz platí. Moje dcera ještě se mnou na naši tradiční dovolenou jezdí a jízdenku jsem platila já. Jezdí se mnou na KVIFf, a tam platím taky většinou ja, protože ona si bere volno a jede vystát frontu na vstupenky a pak je pokud já nemohu jede předat dalším účastníkům, tak ji prostě za tyto služby pozvem na jídlo a do kina. Jinak vydělává cca jako já na nájem nepřispívá, ale nakupuje téměř veškeré jídlo, vaří, v podstatně jen ona pere a zehli a úklid je také víc její starost ja jen pokud jsem o něco požádána.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.