6.6.2017 13:02:29 zerat
Re: Práce x rodina
Ono má vše více úhlů pohledu. Když jeden z páru přinese tolik, aby zajistil celou rodinu a druhý chodí do práce vydělat aspoň na tu hypotéku, tak to jde, ale myslím si, že by naše děti (9-14 let) moc nadšené nebyly kdybych byla víc doma, ale nemohly by mít aspoň část toho, co "potřebují" - nemyslím kraviny, ale třeba oblíbenou značku bot, potápěcí brýle kapesné... a co já vím ještě? Dokonce by asi ani neocenily, kdybych s nimi byla pořád doma... ale když byly mladší, menší, tak byly strašně rády, že jsem doma s nimi a nevadilo jim se uskromnit, jelikož se ještě neměli moc s kým srovnávat...
Ad práce, momentálně jsem ve fázi plánování, kdy podám výpověď ať už jinou práci mít budu či nebudu... když najdu přejdu z práce do práce, když nenajdu, tak holt budu nějaký ten pátek doma - prý na odpočinutí si je ideální 2-3 měsíce si dát oraz
a potom jít do práce.
Práci bych ráda s tak nějak rozumnou pracovní dobou... ale na děti už příliš brát ohledy nemusím, protože jak píšu jsou už rády i za trošku klidu od rodičů
Ohledy na ně jsem/ jsme brali oba do teď a myslím, že rozhodně nebyly z těch, co se celodenně plahočí maloměstem od zmrzliny po druhou zmrzlinu a bez dozoru.
Odpovědět