8.6.2017 21:14:27 Hr.ouda
mám iracionální pnutí se kudly zastat
i když mne dlouhodobě prudí a hlavně neskutečně nudí , protože je furt na jedno brdo
a prudí hlavně tím, kolik zajímavejch diskusí dokázala zaplevelit a rozbít jalovým moralizováním
ale můje představa člověka pod nickem Kudla je : nejistá roztřesená dušička, která se bojí vlastních slabostí, zlých pocitů, nepěkných myšlenek, a která si si svůj sebeobrazbuduje a musí udržovat jen v kontrastu se slabostmi, slabostí a poklesky jiných ...musí to bejt strašná dřina
Tím , že nemám problém přiznat, že dokážu často/občas/příležiostně mít všechny slabosti, nedostatky a chyby myšlení i jednání, kterými Kudla opovrhuje, ale zároveň se mít ráda a být same se sebou v zásadě v míru, jsem jednak nezranitelná, co se týče Kudliných projevů, a pak taky ve mne Kudla budí spíš soucit - musí to být strašně vyšepávající, furt všechno a všechny hodnotit a zároveň předstíratm že to nedělám,furt se vůči všemu vymezovat, ale tvářit se, že mne to vlastně zase tak moc nezajímá, furt řešitnuance toho ,co je správné a co přijatelné, ale zároveň si držet imahge někoho, kdo se tím jen tak baví , ale žíly mu to netrhá ....a za každou cenu udržovat korektnost
protože někdo tak skvelěj přece nenapíše "seš kráva" nebo "di do prdele".
Já teda osobně preferuju celkově asi spíš otevřenou agresi než to, co provozuje Kudla, ale u Kudli to až tak jako agresi nevnímám, spíše jaoo zoufalou snahu udržet si ksicht za všech okolností
Odpovědět