Katko "nevím teda KAM toto vlastně napíšou, to jako už na pozvánce dostaneš instrukci, že máš dovalit prachy"
tak já se setkala s tím, že to bylo buď na webových stránkách ke svatbě anebo to bylo v e-mailu s detaily kolem svatby..... když jsem se sama vdávala, tak jsme to na pozuvánky nepsali, dost lidí se ptalo třeba už při ústním pozvání an svatbu anebo v průběhu doby před svatbou (ve stylu co bychom si přáli), takže jsme to nakoenc napsali i do informačního meilu (viz níže odpověď Žženě). Jediná moje teta trvala na tom, že chce dát věcný dar, tak tam jsme to vymysleli.....
jinak většina tu psala z pohledu hosta, že jim přijde přiměřené, aby jejich dar přiměřeně pokryl náklady snoubenců na jejich pohoštění )já dávám teda ještě ot rochu víc). Nikdo tu nepsal z pozice nevěsty, že očekává příspěvek za pohoštění..... takový přístup je fakt minoritní......
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.