"a jaktože "VIP" - např. žena Pomejeho, co rodila hned po mě, měla císaře, jen proto, že měla skoro 4 kg dítě? " - a jak víš, že Pomejeho žena mě císaře jen proto, že měla skoro 4 kg dítě? Ty jsi viděla její zdravotnickou dokumentaci?
"Jenže té ho před porodem zřejmě změřili a tedy zvážili, ale mě ne. " - Jak můžeš vědět, jestli jí ho změřili? Také je otázka, nakolik je toto jejich měření velikosti dítěte ultrazvukem přesné
"Na pokoji jsem byla s holkou, u které dítě mělo větší hlavičku a také šlo císařem." - velká hlavička je indikace k CS, protože velká hlavička neproleze pánví. 4 kg dítě s normální hlavičkou může prolézt pánví bez problému.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.