11.7.2017 18:47:15 Pam-pela
Re: Naražená kostrč - na rtg???
Kat, nejsem odborníka na fyzio, ale naražená kostrč bolí, a to kolikrát strašně dlouho.
Naraženou a tím pádem asi hnutou kostrč bych pohlídala...ten ocásek je volný a ohebný, ale úzce souvisí s krční páteří...je tam prostě souvztah a je třeba, aby byla v pořádku a rovně.
Tohle třebas věděla a hlídala paní Mojžíšová...a já sama zrovna přemýšlím, že bych si dala kostrč zkontrolovat právě kvůli svým problémům v malé pánvi - dá se buď zvenčí, anebo se to teda dělá per rectum, což je sice nepříjemné, ale někdy nezbytné, aby se daly vůbec vyřešit nějaké problémy. Už jsem jednou absolvovala asi před dvaceti lety, vyřeilo to můj velmi nepříjemný problém.
Na rtg bych asi v takovém případě nešla, nechala bych to zatím být...anebo bych ji vzala k nějakému dobrému fyzio...protože mám pocit, že dr. s kostrčí stejně neudělá nic...ale že by se úplně hned zlomila a na trampolíně, to je dost nepravděpodobné.
Ale za nějaký čas bych to prostě zkontrolovat nechala - pohmatem. je to dost důležitá část těla, i když nevypadá
.
Odpovědět