22.7.2017 16:53:52 Pam-pela
Re: Manuál na vnouče
Monty, ono uvidíš sama. Třeba yi tvůj syn přivede snachu, se kterou si fakt sednete...a budete i leccos sdílet i ohledně dítěte. Já mám takovou tchyni
a nevím, jaká tchyně jsem já...s dcerou vycházíme asi dobře, o jejích dcerkách vím hodně, se synkem od syna už je to malinko horší.
Ale snacha není vůbec úzkostná matka a leccos je jí i fuk, jak se s tím "popereme", tedy určité věci řeším kvůli sobě. Jejich dvaapůlletý synek řekne jen pár slov, ideálně tedy jo a ne...takže se už docela i dohodneme.
Ale zásadní info, pokud bych týden hlídala je - kdy chodí běžně spát, jestli potřebuje něco na uspání, jak odpolední spánek, co chce jíst a čemu se rád vyhne(a hlavně co mu kdyžtak dávat nemáme)...proč si to všechno mám komplikovat vlastním zjišťováním a stresovat se a stresovat jeho, že by seděl nad něčím, co mu třeba vyloženě nechutná?
Týden bez maminky a táty je pro tříleté dítě, které není zvyklé být bez nich, dost dlouhá doba...
.
A to si myslím, že s dětmi zacházet umím...i s vyloženě cizími - ale prostě každá ta rodina to má trochu jinak.
Odpovědět