No už tu různé návrhy byly. Jak ze strany těch, kteří včas nepochopili vzdělávací imperativ, a pak se ocitili na okraji společnosti (nebo si aspoň nemůžou dovolit auto, byt a každoroční dovolenou u moře), tak těch, kteří se sice vzdělávali jako blbí, ale taky jim to nestačí na auto, byt a každoroční dovolenou u moře. Frustrátů přibývá.
No a jednotlivé "třídy" nebo teda skupiny dle vzdělání si prostě jdou po krku víc či míň, podle toho, co zrovna potřebuje který politik k tomu, aby byl zvolen, podle toho, jak je rozeštve (nebo stmelí).
Hele, já jsem byla strašně optimistická, když jsem před lety viděla Čechy studující v Paříži na různých politologických a funkcionářských školách. Byli hrozně chytří, s nohama na zemi, příčetní, sympatičtí., moudří, stmelovací... Jenomže se sem samozřejmě nikdo z nich nevrátil, aby povznesl úroveň naší politiky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.