odhaduji, že nebude žádná souvislost mezi vzděláním a preferencí jednotlivých politických programů, koho budu volit je spíš záležitostí výchovy, životního stylu, statisticky bychom možná něco našly, ale i vysoce vzdělaní lidé volí politické extrémy, v menšině, ale to je i celkově v menšině
spíš bych viděla souvislost s věkem a životními zkušenostmi, mladí budou volit víc vyhraněné strany nalevo i napravo, starší pak středové strany, já byly v mládí pravicový volič, věřila jsem v inteligenci, nadání, schopnost vydělávat peníze, staré a nemocné bych shazovala z mostu a s věkem se ze mě stává typický sociální demokrat, nikdy nevíš co ti život nachystá
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.