Re: Rekapitulace aneb deprese z přicházejícího školního roku
Tino, jenže to je o přístupu. V takové situaci jako rodič musím říct, že požadavky ze dne na den jsou nesplnitelné a plnit je nebudu. A ne tiše trpět a nadávat za bukem. Musí se ta spolupráce školy a rodiny zorganizovat jinak. A tím jsme bezděčně u vlivu dětství a výchovy na pozdější život. Je dost možné, že lidé se neumí v klidu ozvat, říct svůj názor a konstruktivně řešit problémy, protože byli vedeni k mlčení, neodporování, nediskutování s "autoritami". Přitom o nic nejde, jen o tu partnerskou diskuzi a zdravé sebevědomí.
Nicméně s požadavky ze dne na den jsem se já nikdy nesetkala, tak mám trochu pochybnosti, jestli to "ze dne na den" opravdu existuje, nebo je to klam způsobený komunikačními šumy.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.