Tak jsem si říkala, jak si konečně trochu polepším, protože jsem rozjela "vedlejšák" a všechno se to hezky rýsovalo... Tak nejdřív přišly problémy v práci, firma ve finanční tísni, snížení platu o třetinu. Říkala jsem si, že to zvládnu, díky přivýdělku, víc mít nebudu, ale nějak aspoň částečně dorovnám. Teď hrozí, že firma půjde do insolvence a možná budu během chvíle bez práce úplně. A včera za mnou přišel pronajímatel, že se rozvedl a byt ve vyrovnání dostala exmanželka. Pokud mě nevystěhuje, tak mi výrazně zvedne nájemné. Bydlím v "blbákově" práce ani byty tu prostě moc nejsou. Resp. práce za minimálku, byty objektivně prostě ne... Chce se mi brečet, jestli u obojího dopadne ten horší scénář, snažím se ani nemyslet. Jen si potřebuju aspoň ulevit tím, že to tady sdělím, třeba nebude tak zle. Ale ten strach... ten je nejhorší.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.