"A k tomu spaní...já když jsem unavená v 20:30 usnu a vstanu až druhý den....klidně v 6h....v 7h....vůbec mě nenapadlo, že by se mohl někdo probudit po 2-3 hodinách....a pokud je to tělo unavený, tak to snad neudělá, to by bylo samo proti sobě ne? NAvíc jsem někde četla, že tělo si nejlíp odpočne spaním do 24h...to mi vysvětlilo tu moje únavu a mátožnost.....když jsem vzhůru do 23h."
Lido, to ze to tak mas ty, neznamena ze je to obecna pravda aplikovatelna na vsechny. Moje telo nejlepe funguje kdyz jdu spat v 11 a vstanu v 7 bez budiku. To se citim skvele. To je moje potreba. Mam stesti, ze si to mohu doprat dvakrat v tydnu ve vsedni den. Chapu, ze ty to mas jinak. To je v poradku, ale tvoje potreby jsou jine Nez moje. Fakt nejsme vsichni stejni.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.