Tak to je taky pěkná blbost. Bydlíme s tchyní v jednom baráku a moc toho nenahlídala. Švagrová bydlí ve stejném městečku, ale děti tu měla na hlídání neustále. Pod pojmem hlídání si představuji péči od hodiny výše v kuse. To se u nás nekonalo... spíš mi sem babi ještě frkla neteř, protože jsem doma byla stejně s klukama.. Švagrová nehlídala děti dohromady nikdy, spíš byla furt v luftě. Babi tchyně pohlídala stylem: "až je uložíš a uspíš, odejdi na zábavu, až se vrátíš, budou dole v pokojíčku - to že vstávali v sedm byl můj boj. Takové to, pospat si po akci a přijít k babi na oběd jsem nepoznala. Naši hlídali kluky každý třetí víkend přes noc u nich, protože jsem chodila na víkendové služby.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.