No jako matka nechci podporovat sex u své patnáctileté dcery. Nejsem blbá, je mi jasné, že patnáctileté sex mají, taky mi bylo patnáct, ovšem podporovat ji v tom nebudu. Takže v tomto jsem alibista, ať si má sex, ovšem za mými zády.
Moji rodiče to měli stejně, bylo jim jasné, že děláme nekalosti, ovšem nepovolené nekalosti. A mělo to něco do sebe, myslím, že jsme si to užili víc než kdyby nás rodiče podporovali.
Už jsem tu psala příhodu, kdy kamarádka měla velice benevolentní a pokrokovou matku. Odcházeli jsme jako nezletilé na akci, její matka povídá "holky, hlavně nemíchejte alkohol, ať vám není špatně". Moje matka povídá "holky, žádný alkohol". A kamarádka povídá "ty se máš, závidím ti normální matku"
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.