28.11.2017 19:36:16 Mariana +2
Re: mne naposledy stál na Masarykově nádraží lístek 74 kč
chtěla jsem napsat asi tak totéž. Nedělala bych si starosti že dopravní podnik zchudne na těch pár lístcích za děti. Za život už mně automaty neoprávněně "obraly" v součtu o mnohem vyšší částku, takže bych to brala jako vyrovnání "vesmírného dluhu" že je to alespoň někdy i naopak v neprospěch automatu, jelikož obvykle je to zcela naopak.
A ten včerejší příběh vidím trochu v jiné souvislosti, že se možná hrouda obávala že ty peníze budou někomu citelně chybět, i vzhledem k výši výběru, nějakému důchodci třeba co počítá každou desetikačku. V takovém případě bych se asi taky namáhala dojít s tím kus do banky, ale DPD u mně podobnou konotaci nevzbuzuje.
Brala bych to jako milou pozornost že děti dnes dostaly free lístek, a rozdělila buď mezi ty které lístek kupovaly nebo nějak využila pro skupinu. Však skupiny těžívají ze skupinových slev.
Buď měl automat poruchu, byl přeplněný a vydal lístky a nepřijal platbu. Anebo tam mohlo být předplaceno od někoho kdo tam naházel nějaký větší obnos, tudíž je to "dárek" od nějakého neznámého cizince, a DPP na tom nijak tratné není.
Odpovědět