Re: Manželské etudy po 35 letech - vaše dojmy z premiéry?
Určitě máš pravdu. Já jenom nevím, jestli se museli brát, protože tím by se možná vysvětlovalo to, že se vůbec brali. Prostě mám z tohohle konkrétního případu pocit, že pokud by spolu chodili delší dobu, tak by se nejspíš rozešli, protože byli/jsou každý někde jinde. Ale když jsou v tom děti, tak už se rozchází hůř. A zrovna Ivana mi nepřipadá jako typ, co se zvládne postavit na svoje vlastní nohy se dvěma dětmi. A v průběhu toho druhého dílu (po 20 letech) mě tak mimochodem napadlo, jestli on někde v tom svém biliárovém klubu nemá nějakou bokovku. Kolem něj spousta celkem atraktivních holek a on má doma takovu neslanou nemastnou. No a ejhle, měl ji.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.