Re: Manželské etudy po 35 letech - vaše dojmy z premiéry?
Madelaine, ale taky je to o toleranci. Řekněme, že já jsem spíš upjatá v oblékání, alespoň dle reakcí u nás doma. Řeším délky sukní, míru odhalení paží, přiměřené výstřihy. Ale v téhle konkrétní situaci se mi vlastně zdá nevkusnější paní Ivanu tímto způsobem hodnotit a drbat. Chápu že se neměla potřebu stylizovat do dámy, když je natáčena v takové situaci a prostředí, navíc na autenticitu si ten dokument dost hraje. V jiných situacích bývala oblečená přiměřeně situaci. Víc jsem vnímala, že to prostředí je pro ni únik a nachází v něm to co zrovna potřebuje, blízkého člověka. Mrzí mě na tom, že člověk který je ochoten se zúčastnit takového projektu, kdy ukazuje soukromí i v těžších životních situacích, tak je pak probíraný jak se obléká ve volném čase.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.