No to je právě to - proč to musí být znamení síly nebo znamení obdivu? Pro mě to není ani jedno. Pouze píšu, že nikdo neví, jak by se choval v podobné situaci. Postraumatický stres tam taky může hrát svou roli. Já jsem pracovala v minulosti v léčebně, tyhle opakované pobyty nejsou ničím vyjímečným. Ti lidé se točí v kruhu. Je to jako třeba domácí násilí a neschopnost druhých pochopit, jak těžké je pro mnoho lidí se z toho vymanit. K tomu mám v blízkém okolí hned několik matek, které přišly tragicky o dítě. Nejhůře je na tom ta, která byla rozvedená a byla na děti sama. Je bezdomovkyně, bydlí v lese v chatě kousek od nás. Ale i ty další paní už se nevzpamatovaly, je to každodenní boj o to vstát z postele....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.