Jj přesně tohleto si myslím taky.....byli by za úplný blbce.
Starší mi tu říká, kdy jsi mi něco balila, to byla snad moje povinnost, vůbec nechápe proč by měl říkat, že jsem nemocná a něco kvůli tomu nemá. Tak mu to tu čtu, hned hlásí, že kdyby zrovna byli na žlutým okruhu v lese, tak tam chcipnem, vůbec netroufá odhadnout kolik by jich bylo. Navíc ty posměšky od zbytku oddílu...
Mladší mi říká, mami odjet na závody, něco nemít, tak bych se zbláznil, proč myslíš, že mám roky seznam, prostě si to vyrovnán podle seznamu, když to je vše nahrnu zpět do tašky a bedny. Kdybych tátovi řekl, že to nemám kvůli Tobě....co myslíš, že by mi řekl?
Bych opravdu chtěla být u toho, když hlásí, že něco nemají,?protože manželka je nemocná.....
navíc 12leté dítko.... a ještě mě napadlo, cestou jeli 60km, mohli honem zakoupit ponožky.přece mají oba mozek.
Zrovna včera jsem si hledala v autě náplast, máme tam všichni náhradní triko, ponožky, já tepláky, 3 deky, 1 spacák....a spoustu jiného....třeba by se i v tom autě u nich našlo, něco na převlečení.
Manžel má náhradní ponožky a spacák....i ve služebním autě. Fakt jiný vesmír....nechápu....člověk nikdy neví.....
Jo nevozim sebou mozorovku, zato známý jo, po posledním větru, byli ti vo je potkal nadšení, prý se prorezali cestou domů....to je , ale extrémem.