Já myslím, že každý národ nějak jeho hymna vyjadřuje...i ta slovenská je prostě taková dunivá....blýská se, bijou hromy, Slováci ožijí...jakoby pořád v boji. Sovětská hymna , úderná, pochodovací... No a ta naše je taková mírumilovná...pro mě v tý naše hymně svítí slunce, šumí lesy, tečou ty naše krásný potoky a řeky...a vyloženě cítím příval obrovské pozitivní energie. A asi i tu lásku k vlasti, k zemi, k Zemi taky možná . Opěvování pozemského ráje prostě.... Mám z ní prostě husí kůži, hlavně z těch dlouhých vokálu (říká-li se jim tak ) a stejně tak mívám husí kůži třeba u Vltavy...v některých jejích pasážích, zpočátku, jak hupská a pak jak se roztahuje kolem Prahy do té šířky
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.