Tak já třeba nijak nešílím z potřeby individuálních úspěchů, ale možná je to tím, že nejsem tak talentovaná. Třeba kdybych vyhrála jeden závod v běhu, tak tomu taky propadnu. Ale dělala jsem kolektivní sport (v rámci ČR na nejvyšší úrovni, ale to neznamenalo, že bych nemohla dělat nic k tomu, normálně jsem přitom vystudovala VŠ a pak ještě asi 3 roky chodila do práce, než jsem sport omezila na nižší úroveň) a bavilo mě to moc a nastalo to zejména od doby, kdy jsme začaly vítězit - pocházím z malého města, takže když jsme porazily a později standardně porážely holky ze sportovních center mládeže atd., tak to bylo fakt velké Vítězství v kolektivu je podle mě mnohem lepší než individuální
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.