Re: Oslava pre 10 detí
Máme dvojčata holky, od školky pořádáme každý rok narozeninovou oslavu na celé odpoledne.Pozvaných většinou bývá 8 kamarádek + tedy 2 naše. Bydlíme v bytě, kde holkám od mala připravuji program (soutěže, hry). Asi 2 x to byla oslava s přespáním a jednou jsme pořádali pyžamovou párty - to byla první přespávačka, holky byly ještě poměrně malé a ony i já jsem si to celkem užila. Když už byly holky starší, tak jsem si myslela, že už se o program postarají sami, ale omyl-už jsem samozřejmě neorganizovala celou oslavu, ale pořád chtěly, abych jim hry a soutěže připravovala, ještě i loni. Letos jim je 15 let a vymyslely, že to oslaví u nás na chalupě. Celá banda 10ti holek pojedou vlakem, potom 5 km pěšky. Tentokrát mám připravit pouze pohoštění. Plánují opékání a různé sportovní aktivity (pinčes, badminton, kroket, stolní fotbálek a tak podobně) + stolní hry. Spát budou ve spacákách v jedné místnosti na zemi. Přiznám se, že letos z toho mám trochu hrůzu, ale spíš z toho, že je to na chalupě a bude trochu složitější (než doma) připravit to pohoštění. Barák snad nezbourají.Takže nás to čeká příští týden, držte mi palce. Co bych, ale pro svá zlatíčka neudělala, že? Končí devítku, takže předpokládám, že to bude poslední takováto oslava.
Odpovědět