Konzerva, tak pokud za ní přiel, proč né.....já osobně po tom co tu roky čtu čekala na září, nákup provedla na konci měsíce....poté co se teda zjistí co nosí spoluáci.
Zrovna e čtvrtek odpoledne jsem tuto diskuzi nechávala číst synovi a jeho 3 spoluákům.
No byli kluci opravdu překvapený, e nosí boty jako dědeček....to je rozesmalo, říkali, e jsou aspoň pohodlnějí.
A o tom,e někdo v Praze nenosí zimní boty si myslí, e je to v pořádku, ale pokud někdo chodí do koly, kde je zima pořád normální....tak přece, nebude mrznout v tenisce s mizernou podrazkou.
Oblečení řeily holky v době tanečních a plesů. Občas nějaký módní vystrelek.
A syn řeí nyní jedinou věc....kostým na tábor a ten mu budu ít. Hezky mi s ním pomůe....zkusím ho nahlodávat, jestli si to nechce uít sám. Uít umí jen poltáře. chce zase kalhoty co měl kdysi z maskacoviny....přece jen, kdy se to usije doma, padne to 100%.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenějí jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, pouijte Rýmovač.cz.
Vechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich pouívání je plně ve vaí odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vaeho nebo vaich dětí je nutné vdy řeit s vaím lékařem.