Tak mládě dorazilo a důvody jsou očekávané - čili moc těsné, moc krátké, u nemoderní...
no, slíbil, e to jetě jednou projde...
Táta se zatím tváří, e mu stejné mnoství nových nezaplatí, take asi bude chudák donucen si jich nechat trochu víc, aby měl v čem chodit. Já ehlím jen jednou týdně
Spotřeba mi nepřijde nepřiměřená, je od mala honěn (rodiči) k čistotě, take kadý den čisté triko do koly + na doma má třeba na 2 dny + skoro denně chodí na tréninky nebo do posilovny + občasně s klukama někam ven večer... Podezřívám teda maminku, e doma nepere/neehlí, protoe je mi trochu divné, e stejný objem by měl i u ní.
Holku zatím nedovedl, ale vkus se mu teď opravdu mění, začal třeba nosit i koile (i do koly), trička si najednou oblíbil s V výstřihem, který jetě před půl rokem odmítal i jen se na něj podívat... Beru jako puberáckou oblibu a neřeím.
Průser je ta délka, je vysoký a je fakt, e běná trička jsou mu "krátká" (myleno kratí, ne by on chtěl). Tak teď poraďte, kde se kupují trika v L, prodlouené délky, "nehnusná", v rozumné cenové hladině
XL odmítá, e jsou mu zase moc volná v hrudníku a přes ramena . Dospívání je holt straně těké období