Bazén nemáme, teda akorát malý cca 150x150, tam se ráchá syn, já ke štěstí bazén ani nepotřebuju...ale jezdíme různě po výletech, nebo jen tak po Praze...teď jsem měla pondělí a úterý volno, dopoledne jsme se povalovali se synem doma, něco málo jsem udělala, naobědvali jsme se a vyrazili ven - jeden den jsme byli v kině na Planetě Česko, pak procházka po náplavce, svezli jsme se přívozem, večer bylo u Vltavy krásně... včera jsme byli v parku na Cibulce hledat schránku s heslem do soutěže v televizi Déčko, pak jsme se byli svézt novou kabinkou lanovky Mrázovka, pak jsme popojeli zase na nábřeží, krmili labutě, svezli se zase přívozem, dali zmrzku...v pátek jdeme do Zemědělského muzea, v sobotu se asi budeme válet, v neděli pojedeme parníkem na Slapy...pak budu mít ještě týden dovolené, kdy budeme v Praze, to bude vypadat podobně, plánujeme výlet do Poděbrad, možná vylezeme na Říp...pak týden v Jizerkách a koncem prázdnin budu sama se synem týden v České Třebové, v zimě jsme nestihli všechno, hlavně kvůli počasí, tak teď si to vynahradíme... Jen tak ležet a nic nedělat mě nebaví...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.