"na ten tvůj první příspěvek. Pokud děcka dělala něco tobě, je v pořádku se ozvat"
Shrekyne, kdyz si jednou za cas vecer vyrazim, ocekavam od mista, kam jdu, urcitou uroven. Ne ze vedle u stolu budou urvany unaveny deti, ktery nechtej jist hospodsky jidlo, a svym chovanim votravujou cely lokal. Vubec by mne ne´napadlo, ze vecer v lokale prestavej 3 rodiny nabytek a nechaj svy deti radit.
TOHLE (kdyz to shrnu v kostce) delala decka mne. A dalsim. Jelikoz jsem sedela hned vedle a haranti litali a lezli nejvic kolem mne, nedelalo mi potize pozadat rodice, aby se postarali.
Ovsem to nebyl bod meho prispevku.
Bod byl, ze nektery lidi (=dospely) povazujou za svy pravo se chovat jak ignoranti kdekoli, svym prikladkem "vychovavat" svy deti a bezohledne to povazovat za svy pravo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.