12.7.2018 8:26:06 SleepWell
Re: Nemůžu najít práci
Jajo, ja jsem take hledala praci po 4detech a po mnoha cca 12letech doma. Mela jsem za sebou cca3 roky v IT, pak na MD cca 3 roky bokovky (web) v neziskovce a pak dalsi bokovku kancelarinu + web cca 5 let v jedne pidi-firme. A usoudila jsem, ze to neni zadna hitparada a rozhodla jsem se vstoupit do skolstvi. Takze jsem si dodelala ucitelske minimum a jeste pri studiu (jsou to dva roky distancne) jsem zacala ucit informatiku. Po dvou letech jsem se ale uplne nahodou dostala k nabidce v IT, skolstvi jsem opustila a mam neuveritelne dobre pracovni podminky a plat o kterem se mi ani nesnilo. Hodne veci jsem se uz doucila, absolvovala jsem radu skoleni a myslim, ze ted uz by nebyl problem najit praci na stejne urovni.
Tim chci rict - nevzdavej to. Ja byla po MD totalne frustrovana, ze prece nekoho s zivotopisem jako ja, po takove pauze nikdo zamestnat nemuze. A nakonec to byla nahoda, co mi pomohlo k praci. A ve sve praci zuzitkovavam temer vsechny znalosti, ktere jsem nabrala v mimo-IT oborech.
Odpovědět