Pracovní pohovor
Po osmi letech hledám novou práci. Prosím o radu - klidně personalistky nebo i všechny ostatní. Zatím jsem byla na čtyřech pohovorech. Dvě firmy jsem ve finále odmítla já a dvě zase mě. Včera jsem byla na pohovoru v jedné společnosti, pohovor vedla HR a byla tam i potenciálně moje přímá nadřízená. S tou jsme si vyloženě sedly - bylo to cca 1,5 hodiny a měla jsem z toho super pocit, z těch lidí, z té organizace (prováděly mě po celé organizaci, z té atmosféry - prostě wow - tady bych chtěla pracovat.
Na konci jsme se shodly s tou potenciální nadřízenou, že by to klaplo. HR měla pokec face.
Řekla, že ještě mají 2 kandidátky se zajímavými CV a chtějí jim dát šanci. Že se spojíme v pondělí s finálním rozhodnutím. Ještě jsem si to v hlavě přes noc přežvejkala a pořád mě drží pocit, že tohle je to ono (u těch ostaních firem jsem to neměla). A teď přemýšlím, zda napsat email té přímé nadřízené, že se mi tam moc líbilo a mám seriozní zájem a proč jsme pro ně ideální kandidát. Takže otázka zní? zda vůbec něco takového psát, aby jí to neodradilo, že jsem nějaký Hujer
a případně pokud psát, tak zda to napsat jen té přímé nadřízené nebo v kopii to poslat i té HR. Moc děkuji za vaše názory.
Odpovědět