| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

5.10.2018 11:56:21 Czeperka

Pečené hovězí a glazovaná mrkev

Drahoušci včera vznesli požadavek na víkendový oběd. Hovězí a dušená mrkev. Nechce se mi uvařit kus flákoty v papiňáku a k tomu podusit mrkev. Takže prosím zkušené kuchtičky o rady:

1. jaký kus hovězího je top na pečení vcelku (ráda bych to pekla pomalu x hodin - kolik
hodin a na kolik stupňů?))
2. chci to maso péct jen na másle (bez cibule), jak udělám ale dostatečné množství šťávy?
Nechci žádnou moukovou kejdu.
3. jak nejlépe na glazovanou mrkev?

Děkuji za odpovědi
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Pečené hovězí a glazovaná mrkev Czeperka 5.10.2018 11:56
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev libik 5.10.2018 12:43
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 5.10.2018 12:53
**Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev ...neviditelná... 5.10.2018 17:14
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev K_at 5.10.2018 14:33
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev Bouřka 5.10.2018 14:36
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev vertigo 5.10.2018 18:7

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.