Jako že když odpadne ta vizuální stránka (ať už z důvodů atombordelu nebo věku), tak ten, kdo má zájem si povídat, ho má fakt kvůli tomu, že jsem asi zajímavá i jinak než že jsem hezká (a tudíž z toho pro mě plyne, že je dobrý v tomhle směru se nějak rozvíjet a nespoléhat se jen na hezkou tvářičku)
Já tu vizuální stránku nechci v žádným případě zavrhovat, abych neupadla v podezření, že jsem dušínštější než Mirek Dušín , ale balit nikoho nechci a na pokec je pro mě mnohem atraktivnější si pokecat s někým zajímavým než s někým krásným (pokud by byl zajímavej A NAVÍC krásnej, tak by to byl bonus, ale to by se k němu asi pro dav jiných zájemkyň nedalo protlačit )
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.