chci mu dát jeho "čas pro sebe". Vzhledem k tomu, že pracovně se občas dostanu na služební cestu do hezkých krajů a manžel ne a vím, že je mu to trochu líto, tak se snažím domluvit s jeho kamarádem (který mi už třetí den ne na ne zvednout telefon :D), s nímž tak nějak nezávazně plánovali, jak rádi by si vyrazili někam spolu do Itálie, že na nějaký jarní víkend koupím manželovi letenky na dva dny do Říma plus s tím kamarádem chci zkoordinovat pro ně ubytování. Zatím se mi to tedy organizačně nedaří zvládnout, ale ještě je čas:)
Mimoto samozřejmě musejí být nezbytné ponožky (a nikde je nemají! Pokud někdo tušíte, kde sehnat Voxx Thermic velikost 50, tak sem s tím prosím, tam, kde jsem kupovala loni, je nemají!), knížka jeho oblíbeného autora, pak mu objednávám z Woolovers svetr (opět hodně prolém sehnat jeho velikost, ale tam vím, že ji mají). A asi přidám nějaký italský salámek.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.