Hele, židle k počítači.. tu svoji už má dost zničenou. Jenže manžel je ten typ, co odmítá vyhodit i úplně otahané oblečení, okopané boty... Tudíž židle je z jeho pohledu ještě pořád funkční a není ji třeba měnit. Loni jsem jemu a dceři dala lístky na konzert, letos si o jedny lístky píšu já. Na balet půjde jen pod pohrůžkou násilí a bude mít kecy.. a nějaký vhodný konzert jsem nějak nenašla. Knížku dostává každý rok, stejně tak dost často nějaké CD. pak modeláří, ale to si zase netroufnu něco koupit, protože nevím co kde a za kolik koupit a on si věci pořizuje průběžně, má seznam, co by potřeboval a loví různé akce a slevy. Věčně nic nechce, nepotřebuje,....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.