můj velký koníček je organizování svateb, ale to samozřejmě není pořád. vyblbnu se tam organizačně, emočně, výtvarně-dekoračně. ráda pracuju s kytkama, i když to neumím nějak dokonale. byla jsem taky na nějakých floristických kurzech a tak se tu tam stavím ve velkoobchodě na kytky a pak doma vážu a rozdávám to :) chodím na dlouhé procházky se psem. a taky na krátké :) na co přesně jsi u psa alergická? a kdy naposled ti dělaly testy? já bývala alergická na kočky a pak mi udělali po letech testy a ejhle - je to pryč a tak máme i kocoura. divila jsem se, ale dr. říkala, že se to stává běžně. několik let jsem vyráběla bižuterii a vyšívala a pak to prodávala přes fler a na trzích. moc mě to bavilo a mrzí mě, že na to teď nemám kapacitu. taky píšu blog, to je z velké části zábava, z části i práce.
no a když chci jen tak "hnít" (rozuměj odpočívat ), pustím si online nějakej seriál. dost času jsem i na fb, což je částečně pracovní a částečně relax
celkově si fakt nestěžuju, že bych se nudila. jo a děti (ehm, je jim 13,18,21) mě vytěžujou docela dost, chtějí si docela dost povídat, někdy na něco koukáme spolu, leccos spolu řešíme a tak. hry už moc nehrajeme, jen občas s tím nejmladším.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.